MÚSICA A LA MARINA

Concert que ofert per la Banda Infantil de l'Escola Conservatori de Música Mestre Montserrat el proper dissabte 2 de març a les 18h a la Plaça de la Marina. 

Amb aquesta activitat, a més de gaudir d'un agradable concert amb bona música, pretenem promocionar i donar a conèixer espais singulars del nostre barri, en aquest cas la Plaça de la Marina.

Us esperem!!

ESPECTACLE FAMILIAR

Divendres 29 de desembre a les 17:30h a la Sala Pòsit. Activitat gratuïta i oberta a tothom

TRACTAMENT FITOSANITARI DE PALMERES

 

El dijous 2 de novembre, de 6 a 7 de la matinada, es procedirà al tractament fitosanitari de dues palmeres del passeig Marítim, en detectar-se la presència d'un fong que podreix l'ull de la palmera El tractament consisteix en ruixar l'ull amb un fungicida assecant.

CASTANYADA AL BARRI DE MAR

Us esperem el divendres 27 d'octubre de 17:30h a 20:30h a la Plaça de l'Església de Mar. Castanyes per a tothom, conte de la Castanyada, actuació musical de Zebrass School Junior.

 

LUDIESPAI A LA RAJANTA

El dissabte 7 d'octubre la Plaça de la Rajanta es va omplir de jocs de gran tamany, tradicionals i d'arreu del món. Molta gent en va poder gaudir al llarg de tota la tarda. Famílies, infants i joves van experimentar i compartir els quasi 30 jocs que hi havia instal·lats Tot un èxit. La Plaça de la Rajanta feia goig, un magnífic espai que caldrà tenir en compte a l'hora d'organitzar esdeveniments. Moltes gràcies a tothom que ho ha fet possible.

 

LUDIESPAI A LA PLAÇA DE LA RAJANTA

Us esperem el dissabte 7 d'octubre de 17h a 20h a la Plaça de la Rajanta. Gaudireu d'una tarda de jocs gegants, tradicionals i d'arreu del món. Amb l'acompanyament i ajuda de monitoratge.

BON ESTIU

la Junta de l'Associació Veïnal de Baix a Mar us desitja un bon estiu. Us podeu comunicar amb nosaltres via correu electrònic (queixes, propostes, suggeriments...)

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

EL FUTUR DE LA NOSTRA PESCA

Com afrontem els reptes ambientals, legals i laborals del món de la pesca?

DIVENDRES 2 DE JUNY A LES 19H A LA SALA PÒSIT

Amb la participació de:

Francesc Benaiges, Vice patró major de la Confraria de Palamós

Eusebio Rosalea, patró major de la Confraria Verge del Carme, La Ràpita

Jaume Carnicer, patró major la Confraria de Vilanova i la Geltrú

i de la Direcció Genreal de Política Marítima i Pesca Sostenible.

VISITA AL PORT PESQUER

Avui ha tingut lloc la visita guiada al Port Pesquer de Vilanova i la Geltrú. Gran èxit de convocatòria i molt bones explicacions de l'Albert Bardí, patró de la barca d'encerclament Domingo. Gran persona que estima i viu el seu ofici i que ens ha sapigut transmetre la seva passió.

També hem pogut visitar l'Espai del Tint, on antigament, quan les xarxes eren de cotó, es tenyien. Moltes gràcies Albert.

 

Facebook

Twitter