PASSEJADES PEL BARRI. INSTAL·LACIONS DE PENDENNIS VILANOVA I DEL CLUB NÀUTIC DE VILANOVA

En aquesta ocasió, hem preparat una visita a dos espais que tenen força presència al nostre barri i que potser no ens són gaire coneguts. Primer, de la mà d'en Miquel A. Lliteras, gerent de Pendennis Vilanova, coneixerem per dins aquesta empresa. Tothom ha passejat pel moll de ponent, fins les "lletres" i ens hem pogut fixar en les instal·lacions de l'empresa. Una de les més importants de la ciutat, en alguns moments ha arribat a comptar amb més de 250 treballadors. Doncs aquest dia tindrem l'oportunitat de conèixer més a fons la seva activitat.

Tot seguit, visitarem les instal·lacions del Club Nàutic Vilanova, un altre espai emblemàtic del barri. Tothom coneix aquest recinte, però val la pena saber què s'hi fa, la història... Aquí serà en Jordi Lleó, Cap de Comunicació del Club qui ens rebrà i ens farà de guia.

Esperem que us resulti interessant la proposta. Per motius de seguretat, l'aforament és limitat, per aquest motiu és important que en cas de voler venir complimenteu el formulari al qual accedireu clicant la imatge de sota, escanejant el codi QR o entrant a la Web ja.cat/pendennis-nautic

Les persones associades a l'AV tindran prioritat en cas de superar la demanda. Fins el 8 de març només es poden inscriure socis o sòcies. Del 9 al 12 s'hi podrà inscriure tothom.

IMPORTANT: Complimentar el formulari no garanteix la inscripció. S’enviarà correu de confirmació.

Facebook

Twitter