Per què associar-te a l’A.V. ?

Com la majoria de les persones, segur que desitges un barri que tingui una convivència amable, un urbanisme acollidor, una mobilitat eficient, un medi ambient saludable i uns serveis i equipaments dignes a disposició del veïnat. Doncs bé, l'A.V, des de la seva fundació, treballa en aquest sentit, vigilant i defensant els interessos comunitaris de l'àmbit on vius i/o treballes.

En ser una entitat reconeguda de participació ciutadana, l'A.V. és garantia de presència i d’incidència en els afers municipals i davant les diferents administracions que interactuen en el nostre espai geogràfic, social i econòmic.

Evitar la degradació i procurar la millora i el progrés de la nostra zona és la missió primordial de la nostra entitat, així com tenir veu i vot en front dels reptes i amenaces que el dia a dia comporta.

L'A.V. ha estat un element clau i decisiu en l'adequació del barri als nous temps. Les actuacions urbanístiques dels darrers anys ho demostren (CAPI, Institut de Baix a Mar, cobriment del torrent de la Pastera,...), i també de les futures, com és l’arranjament del Passeig Marítim. Aquests exemples són una mostra del potencial que té un veïnat organitzat; per això són importants les teves opinions i la teva implicació, ja que vetllar per la qualitat de vida és feina de tots i totes i la vella dita de “la unió fa la força” continua sent realitat.

Informació pràctica

Quota anual 15 €
La validesa és de gener a desembre del mateix any.
En el cas de pagament per domiciliació bancària, la quota es renovarà automàticament el primer trimestre. Si no es notifica la baixa prèviament per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o presencialment a l'oficina de l'A.V.

Com fer-se soci?

  1. Descarrega't el full d'inscripció de l'A.V.    Descarrega PDF.
  2. Omple'l amb les teves dades.
  3. Deixa'l a l'oficina de l'associació de veïns al Centre Cívic de Mar o envia'l adjunt al correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  4. Fes el pagament dels 15€ al compte: ES52 3025 0031 1614 0000 8760 de la Caixa d'Enginyers, posant el teu nom al concepte del pagament.
  5. Si podeu, feu-nos arribar el comprovant juntament amb el correu anterior o simplement ens dieu que ja l'heu fet i el vostre nom.

Facebook

Twitter