Campanya Obrim pas sota la via del carrer Àncora

Des de l'AV.Barri de Mar, fa temps que treballem perquè es torni a obrir el pas sota via del carrer Àncora. Aquest mes de desembre hem encetat una campanya per donar una empenta a aquesta reivindicació. Aquesta campanya consta de les següents accions principals:

1. Presentació d'instàncies

Hem presentat dues instàncies que podeu consultar aquí:

  • - Instància presentada davant les Regidories d’Urbanisme, Habitatge I Medi Ambient i de Mobilitat, Serveis Viaris, Projectes I Obres Veure instància
  • - Instància presentada davant la Regidoria de Seguretat i Protecció Ciutadana Veure instància

2. Recollida de signatures

Tanmateix, hem habilitat diferents punts de recollida de signatures en favor de l'obertura del pas sota via, i es recolliran signatures a la sortida del Pas sota la Via del carrer Àncora i/o de l’Estació Plaça Meristany. Si voleu recollir firmes a la vostra entitat/associació, podeu descarregar el full de recollida des d'aquest enllaç.

3. Enviament de correus electrònics

Un altre pilar de la campanya és l'enviament d'un email a l'Alcaldessa i a la Regidoria de Mobilitat amb el seguent text:

Benvolguda Alcaldessa i Regidor de Mobilitat
Soc usuari/a del pas sota la via del carrer Àncora i manifesto la més absoluta vergonya pel tracte que rebem de RENFE/ADIF.
Sé que s'han intentat diverses solucions i cap ha sigut aprovada per RENFE/ADIF però, a més, ni tan sols ha complert els compromisos de tancar durant la nit a canvi de posar més vigilància i poder tenir obert, encara que sigui només als usuaris del tren.
Les limitacions posades per poder accedir a una tarja per poder passar són dictades amb la voluntat de fer inservible el pas.
Penso que l’Ajuntament pot i ha de fer molt més per aconseguir mantenir obert el pas.
També els demano que responguin el més aviat possible a les instàncies presentades per les Associacions de Veïns de Baix a Mar i de la Geltrú.
Atentament.

Podeu copiar i enganxar aquest text i enviar-ho a les seguents adreces de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Us convidem a participar activament de la campanya per tal d'aconseguir la reobertura del pas.

Facebook

Twitter