VI FESTA DE LA MAR

Del 8 a l'11 de juny del 2023 tindrà lloc a Calafell la Festa de la Mar de Catalunya. Festival de la marina tradicional.

La Festa de la Mar és un esdeveniment que s’organitza anualment per la difusió del patrimoni i les tradicions marineres de la Mediterrània, amb ànim de preservar-ne el llegat i amb perspectiva d’encarar-lo cap al futur.

Aquesta VI edició tindrà lloc Municipi de Calafell entre els dies 8 i 11 de juny de l’any 2023 i acollirà nombroses activitats adreçades a tots els públics: una desena d’espectacles, activitats per a infants, exposicions temporals, fira gastronòmica, festival musical, etc.

Hem anat a la presentació de la festa que s'ha fet al Club Nàutic de Vilanova i la Geltrú, i la veritat és que promet molt.

S'espera l’arribada del voltant de 200 embarcacions històriques, clàssiques i tradicionals provinents d’altres ports de la península, les illes Balears, sud de França. Tuníssia i les illes de  Sardenya, Còrsega, Malta, en la que serà la trobada més important que s’hagi fet mai a Catalunya de vaixells d’aquesta classe.

Serà una trobada internacional per reivindicar la mar Mediterrània com a pont de cultures, i de forma especial la vela tradicional com a llegat històric amb la voluntat d’enfocar-lo cap a un futur de transformació, on els aprenentatges del passat han de servir de guia i font d’inspiració del rumb que emprenem cap al demà.

Facebook

Twitter