Sabeu Que... Vianalització Carrer Llibertat/Plaça Immaculada

El 12 de setembre el Ple de l’Ajuntament de Vilanova va aprovar per unanimitat una moció presentada per SOM VNG amb el títol: "Moció per a la implementació d'una plataforma única al c/ Llibertat i la dinamització del barri de Mar".

 És una vella reivindicació de l’AV Baix a Mar. És el que es va aprovar per unanimitat de les més de 60 persones convocades per nosaltres en una reunió amb l’alcaldessa i varis regidors al maig i per això estem agraïts i moderadament esperançats.

 Com ja hem repetit, la mala convivència a la Plaça Immaculada (afortunadament millorada les darreres setmanes), l’abandonament de les entitats bancàries (3) i la deixadesa de la zona ha provocat una degradació general amb especial afectació en el comerç. És important pel barri que aquest carrer sigui el seu centre comercial junt amb la Rambla La Pau i cal treballar-hi perquè ho sigui. El barri està creixent i s’han de fer actuacions perquè el veïnat li sigui còmode i atractiu no haver de marxar  per comprar.

 No fer-hi res ja s’ha vist que és la manera més ràpida d’anar cap al fracàs. No hem sentit cap més proposta que no sigui la nostra, ara votada al ple de l’Ajuntament, gràcies a la moció de SOMVNG.

 I que quedi clar als que manen: El que s’ha aprovat no és un rentat de cara i quatre pintures a terra. És una veritable aposta per la vianalització i millora de l’espai, amb una plataforma única, totes les mesures que calguin per donar seguretat als usuaris i també la millora de l’enllumenat i la instal·lació del famós punt de llum a la plaça Immaculada tantes vegades promès per l'Ajuntament i mai executat.

 I més: La vianalització total es pot fer per fases d’acord amb el veïnat i els comerciants de la zona. 

 Som-hi!

 

AV Baix a Mar

 

Facebook

Twitter